Aanmelding als levenseindedoula

Over deze doula

Misbruik rapporteren

95393071_1617301605099907_983544435587416064_o (4)
Populair

Aanmelding als levenseindedoula

In dit overzicht van levenseindedoula's zijn mensen te vinden die allemaal de (RE-)training hebben gevolgd op basis van "de Levenseindegids"en zij hebben de daarbij behorende opdrachten gedaan. Zij zijn in het bezit van het certificaat.

In deze groep, die de komende tijd zal gaan groeien, zitten ook de PLUS-doula's. Zij hebben naast het bovenstaande vooral ook de intentie en de ambitie om het nieuwe beroep in Nederland op de kaart te zetten. Zij vormen daartoe een End of life-doula-communitity, een samenwerkingsverband waarbij verbinding en elkaar stimuleren de basis zijn.  Zij volgen minimaal drie dagen per jaar een nascholings-/inspiratiedag.  Zij allen werken met de Levenseindegids als basis, met de Zielsrouteplanner, met de informatiegids "De laatste levensfase" en met hun kennis over hand- en voetmassage en het gebruik van essentiele olie.

Om alle kennis te integreren, de opdrachten te maken, dit nieuwe beroep een vorm te geven binnen een eigen bedrijf of andere werkzaamheden kost tijd. Iemand die zich nog geen PLUS-doula mag noemen, kan al wel heel actief zijn. Dit zijn nu eenmaal processen die tijd vragen,maar iedere levenseindedoula die deze RE-training heeft gevolgd met het PLUS-pakket mag met trots het symbool van de blauwe vlinder dragen!   

Over tarieven zijn geen afspraken; wel zijn er richtlijnen. Alvorens een levenseindedoula in te huren, is het belangrijk om ook dit onderdeel te bespreken en vast te leggen.

Adres

Contact

Adres
41, Bandijk, Terwolde, Voorst, Gelderland, Nederland, 7396NC, Nederland
Telefoonnummer
Postcode
7396NC

Author Info

Jetty Oosterman

Lid sinds 4 jaar geleden
Bekijk profiel