AANMELDEN?

Je kunt je aanmelden via de contactbutton, door een mailtje te sturen naar Jetty.Kuiper@upcmail.nl met het verzoek jou te bellen (graag telefoonnummer!!) of me zelf te bellen op 06-29403849.  Ik wil graag voor de definitieve aanmelding een telefoongesprek met je om te horen over jouw achtergrond en motivatie en over dat wat je triggert rondom dit nieuwe beroep.

Als het wederzijds klikt, maak ik een factuur op.               

Daarvoor heb ik jouw gegevens nodig (NAW, mail en telefoon).  Verder wil ik dan graag een kort verhaaltje per mail over jouw achtergrond.

Je deelname wordt pas definitief na betaling. LET OP: Na betaling / ontvangst Levenseindegids is er geen restitutie als je besluit om niet mee te doen. Wel kun je in overleg in speciale gevallen een ander in jouw plaats doorsturen.

Met je deelname verklaar je

– dat je bovenstaande informatie en het PDF goed gelezen hebt voor je start en hier mee akkoord gaat;

– dat jouw gegevens gedeeld mogen worden (bv. certificaat-uitreiking met foto op Facebook, met andere cursisten, met samenwerkingspartners Mirjam van Wieringen, Gerda Duin van Vrouw&  Verbinding en Monique Branse van Jouw laatste levensfase);

– dat je waar mogelijk helpt om de term levenseindedoula bekender te maken;

– dat je (informatie uit) het PDF niet ongevraagd met anderen deelt.

Vooral hoop ik natuurlijk dat je, net als wij, heel enthousiast wordt om dit nieuwe beroep in Nederland samen met anderen op de kaart te zetten, omdat je daar het belang van inziet. Je voelt het als jouw levensmissie om jezelf  te verrijken als mens door anderen in hun eigen kracht te houden, in welke levensfase dan ook. Ben jij dat baken van liefde en het lichtje in de duisternis van een  ander?!

Foto Rinus Oosterman

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom de levenseinde-doula?

Stuur dan een vriendschapsverzoek als je mij wilt volgen via:

https://www.facebook.com/jetty.kuiper