AANMELDEN?

Bij opties en kosten vind je data en prijzen. Je kunt je niet zomaar aanmelden per mail bv. Ik wil graag voor de definitieve aanmelding een telefoongesprek met je om te horen over jouw achtergrond en motivatie en over dat wat je triggert rondom dit nieuwe beroep. Het kan soms zijn dat het toch niet helemaal is, wat bij jou past. Wil je je aanmelden of heb je na alles gelezen te hebben nog vragen, dan kan dat

  • via de contactbutton,
  • door een mailtje te sturen naar [email protected] met het verzoek jou te bellen (graag telefoonnummer!!)
  • of me te appen op tel. 06-29403849

Als het wederzijds klikt, maak ik een factuur op voor de RE-training en de lesmaterialen. 

Je deelname wordt pas definitief na betaling. LET OP: Na betaling / ontvangst Levenseindegids is er geen restitutie als je besluit om niet mee te doen. Wel kun je in overleg in speciale gevallen een ander in jouw plaats doorsturen.

Met je deelname verklaar je

– dat je bovenstaande informatie en het PDF goed gelezen hebt voor je start en hier mee akkoord gaat;

– dat jouw gegevens gedeeld mogen worden (bv. certificaat-uitreiking met foto op Facebook, met andere cursisten, met samenwerkingspartners Mirjam van Wieringen, Vandevi , Moniqueb Smink, Gerda Duin van Vrouw&  Verbinding);

– dat je waar mogelijk helpt om de term levenseindedoula / souldoula bekender te maken; (dus een ambassadeursrol wilt vervullen, ongeacht of je daadwerkelijk aan de slag gaat als doula kun je daarin toch een mooie rol spelen)

– dat je (informatie uit) het PDF niet ongevraagd met anderen deelt.

Vooral hoop ik natuurlijk dat je, net als wij, heel enthousiast wordt om deze nieuwe beroepen in Nederland samen met anderen op de kaart te zetten, omdat je daar het belang van inziet. Je voelt het als jouw levensmissie om jezelf  te verrijken als mens door anderen in hun eigen kracht te houden, in welke levensfase dan ook. Ben jij dat baken van liefde en het lichtje in de duisternis van een  ander?!

Foto Rinus Oosterman

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom de levenseinde-doula?

Stuur dan een vriendschapsverzoek en een appje als je mij wilt volgen via:

https://www.facebook.com/jetty.oosterman

(Ik krijg veel verzoeken en heb er ruim 500 openstaan omdat ik bijna aan mijn limiet zit van 5000 vrienden).