Opties en kosten

 1. Drie aaneengesloten dagen RE-training in een kleine groep in Terwolde. Vooraf ontvang je het PDF, zodat je je uitgebreid kunt inlezen over wat een levenseindedoula is, in mijn optiek. In de RE-training gaan we daar dieper op in, o.a. aan de hand van je vragen. Je kunt meestal ook leren van de andere deelnemers, omdat blijkt dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Je ervaart wat retraite-elementen  en de workshop hand- en voetmassage/aromatherapie zit hierbij inbegrepen. Verder krijg je veel materialen, waaronder de prachtige kaartendeck de Zielsrouteplanner en de informatiegids Jouw laatste levensfase.                                            Deze optie kost € 475,–. 
 2. DATA: De volgende RE-trainingen staan gepland op: 4, 5 en 6 juni; 9,10 en 11 juli. Beiden VOL. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Nieuwe data: 27, 28 en 29 augustus.
 3. Bij voldoende belangstelling (min. 3 personen) gaan ze door. Laat me maar weten als je interesse hebt, ook als je je al hebt aangemeld.  Mocht je ook willen overnachten en eten, dan komen daar nog kosten bij. Overnachting in principe 50 euro per nacht. Catering 50 euro voor 3 dagen; totaal dus 150 euro. Je kunt dit uiteraard ook zelf op een andere manier regelen.
 4. De individuele variant: Heb je behoefte aan een week verdieping en verstilling? Een week waarin je in alle rust en met volle aandacht kunt werken aan de opdrachten? Geef jezelf dan een verblijf cadeau in het vakantiehuis of in het gastenverblijf bij mijn dijkhuisje. Eén week in de nabijheid van de IJssel,  inclusief individuele training/coaching en alle materialen (vanaf €750). Een verblijf met twee personen (je huidige of toekomstige collega bv.) kan ook (prijs in overleg).

Mocht je na deze kennismaking met het werk van een levenseindedoula besluiten om daar daadwerkelijk mee naar buiten te treden, dan kun je kiezen voor het PLUS-PAKKET als vervolg. (zie onder)

 •  Als je van ver komt, is er beperkt een mogelijkheid om te overnachten tegen betaling. (Bedrag afhankelijk van de plek). Zelf linnengoed/slaapzak meenemen. De cateringkosten en taken splitsen we op. Samen koken of een avondje uiteten gaan? 
 • Zeker als je met meerdere personen wilt deelnemen, kun je ook zelf een datum voorstellen. We moeten de corona-maatregelen afwachten.   
 • Naast bovenstaande opties kan er in samenspraak een individueel traject op maat samen gesteld worden. 
 • Als er vraag naar is, komen er weer drie losse (zon) dagen in Apeldoorn bij Mim’s kleur of in Terwolde. 
 • Grotere groepen en/of trainingen voor instellingen/bedrijven kunnen eveneens in overleg worden opgezet, na het Coronatijdperk. Prijs afhankelijk van groepsgrootte, locatie en invulling in overleg.

 

Materialen die je ontvangt als je kiest voor de RE-training (naast PDF “de Levenseindegids”) ,E- book van Ondernemersacademie PUURST, over marketing) de informatiegids “de laatste levensfase), Kaartendeck de Zielsrouteplanner, boek “Met het hoofd in de wolken en de voeten in de klei”.

Wil je daadwerkelijk naar buiten treden als ambiteuze Levenseindedoula, dit beroep profileren, het certificaat ontvangen en een vermelding op deze website, dan kun je kiezen voor het PLUS-pakket. Dat kan nadat je de training hebt gevolgd EN de opdrachten hebt ingeleverd.

Uiteraard kun je ook tijdens of na de RE-training nog besluiten om te kiezen voor dit PLUS-pakket. 

Dat bestaat uit:

 • een certificaat. Dit certificaat zegt niets over de mate van geschiktheid; het is een bewijs van deelname aan de RE-training en het inleveren van opdrachten.
 • in een jaar minimaal twee terugkom-/inspiratiedagen op locatie met keuze-workshops waaronder
 • workshops over het proces om het beroep onder de aandacht te brengen. Na de training staan je klanten niet als vanzelf op je stoep. Je zult hard aan de slag moeten met zichtbaarheid, marketing en meer zaken die nu eenmaal horen bij het ondernemerschap. Als lesmateriaal heb je al het E-book van Annemieke Tissink van PUURST ontvangen; 
 • workshop over de Zielsrouteplanner door Gerda Duin van Vrouw & Verbinding
 • nader te bepalen onderwerpen/workshops (eigen inbreng en voorstellen wordt op prijs gesteld)
 • regelmatig online contact bv. via een besloten Facebookgroep of mail
 • regelmatig een nieuwe update van de bijgewerkte Levenseindegids
 • t.z.t. een exemplaar van het promotieboekje “de levenseindedoula” met mogelijkheid tot het aanschaffen van extra exemplaren tegen gereduceerd tarief.
 • een jaar lang vermelding op de websites www.levenseindedoula.nl / end-of-life-doula.nl
 • Evt. ook extra exemplaren van de informatiegids “De laatste levensfase” voor je klanten met korting.
 • een mooi speldje van de blauwe vlinder als logo/symbool van de levenseindedoula.    foto logo Rinus Oosterman

  Al met al een prachtige mogelijkheid om bij te dragen aan het neerzetten van een bijzonder beroep en uitbreiding van onze kunde en kennis! Prijs PLUS-pakket € 250,00. 

  Als je op voorhand intekent (bij opgave voor de RE-training) kost het € 150,–.

 •                                      

De trainingslocaties zijn ook apart te huren, voor jouw workshop of relaxmoment. www.DroomBuitenhuis,nl

Aanmelden? klik op de button AANMELDEN.

Jetty Kuiper-Oosterman staat ingeschreven als geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs