1. Opties en kosten 

Deze trainer van doula’s zit momenteel zelf in het zoveelste transformatie-proces. Wat mag er nieuw geboren worden? Het leek er op dat het de bedoeling was om groter te groeien; te werken op een buitenlocatie, met een aanbod in samenwerking met drie co-trainers. Het universum heeft echter duidelijke signalen afgegeven. De RE-training met nieuw aanbod en mogelijkheid om in te tekenen op losse onderdelen heeft geen enkele aanmelding opgeleverd. Ik ben die week in mijn eentje gaan zitten op de duur gehuurde locatie. Ik voel me nu mijn eigen doula: mijn proces zit in het geboortekanaal. En net als bij een bevalling is dat laatste gedeelte niet altijd makkelijke en fijn. Het is te vergelijken met de coconfase van de vlinder……. wat mag er geboren worden? Misschien wel meer online-aanbod?! Met kortdurende live-samenzijn?

Dat betekent voor nu dat het onderstaande momenteel gebaseerd is op wat  WAS. En wat het wordt, is nog onzeker! Elementen van het onderstaande zullen zeker blijven, maar de vorm zit nog in de ontwikkelfase.

Informatie 2023:

Als je informatie wilt, verwijs ik je allereerst naar deze website. Hier vindt je uitgebreide informatie. Als je dan nog vragen hebt of interesse, mag je me appen of mailen. Als je je daadwerkelijk wilt aanmelden voor het gehele traject, reken dan op een uitgebreid telefoongesprek, waarbij ik ook graag wat meer hoor over jou en je achtergrond en verlangens. Als het wederzijds klikt kun je je aanmelden. Je ontvangt dan een factuur. Na betaling ontvang je het PDF “de levenseindegids”, zodat je je uitgebreid kunt inlezen over wat een levenseindedoula is, in mijn optiek. Je ontvangt ook digitaal PDF’s/E-books over mijn eigen (twin flame)processen en de souldoula.

In de RE-training gaan we daar dieper op in, o.a. aan de hand van je vragen. Je kunt vaak ook leren van de andere deelnemers, omdat blijkt dat er al veel kennis en ervaring aanwezig is. Je ervaart behoorlijk wat retraite-elementen. Je maakt kennis met vele zaken, zoals esoterische olie, edelstenen, handmassage. Uitleg over het programma vindt je onder het kopje: “Wat kun je verwachten van de RE-training?” Het werken met Godinnen heeft een grote plek. Ook maak je kennis met het proces van Soul Body Fusion®, het ontbrekende stuk voor healing en meer van Jonette Crowley  met de optie om dit uit te breiden via een Soul Body Fusion-practionersdag. Je krijgt dan een certificaat en mag vervolgens zelf 1-op-1-sessies gaan geven. Verder krijg je veel materialen en kadootjes. Lees zeker nog even de pagina “Wat je wel en niet kunt verwachten”.

foto logo Rinus Oosterman

  1. Er is veel aandacht voor energie-werk, Godinnen-energie, zelfzorg/zelfliefde, werken met kaartendecks,  geleide meditatie,  zielswerk etc. En uiteraard voor de laatste levensfase, sterven, uitvaart. Er is ook een dag waarop je opgeleid kunt worden tot Soul Body Fusion-practioner, maar als je dat certificaat al in de pocket hebt bv. kun je kiezen voor iets anders die dag. Er is een specifiek aanbod voor twin flames, met o.a. chakra-healing (twins delen niet alleen hun ziel, maar ook hun chakrasysteem), informatie en eigen ervaringen over het twinflame-proces en detach- en detox-tools om meer vanuit je ziel en minder vanuit de mind te leven, etc. Mirjam biedt o.a. workshops rond etherische olie, edelstenen, hand en voetmassage, contact maken met de engelen, etc.
  2. Sommige mensen zullen zich meer dan anderen aangetrokken voelen tot de onlangs toegevoegde SOULDOULA, al of niet in combinatie met een eigen twin flame-proces. De SOULDOULA is gericht op het mooier maken van onze wereld. Waar een levenseindedoula dat doet in een heel specifieke levensfase, is een SOULDOULA wat eerder en breder inzetbaar bij transformatieprocessen.
  3. Je krijgt tijdens deze boeiende training (alleen als je intekent op het complete traject!) een heel pakket aan leuke, interessante zaken en kleine kadootjes uitgereikt. Zo ontvang je mijn eerste boek “Met het hoofd in de wolken en de voeten in de klei”, een kaartendeck van Gerda Duin van Vrouw en Verbinding (de Zielsrouteplanner  (haar eerste deck) of de Sleutelbewaarder (haar laatste deck). I.p.v. voor de gids Jouw laatste levensfase kun je ook kiezen voor het mooie boek “Manuscript der Kroonjuwelen”, eveneens van Gerda Duin  met daarin interviews van vrouwen, die er voor hebben gekozen om in hun kracht te gaan staan, wat ze ook hebben meegemaakt in het leven. Anderen in hun kracht zetten en houden, dat is wat ik graag doe en ik neem aan dat jouw hart hier ook van gaat stromen, als je overweegt deel te nemen aan deze RE-training.
  4. De prijs is uiteraard volledig afhankelijk van het nog te ontwikkelen aanbod. 
  5. De individuele variant: Zeer beperkt beschikbaar, maar heb je behoefte verdieping en verstilling? Of zijn er nog persoonlijke issues waar je nog aan mag werken? Zoek je een paar dagen tot een week waarin je in alle rust en met volle aandacht kunt werken aan de opdrachten? Neem dan even contact op en geef jezelf bv. een verblijf cadeau in het vakantiehuis met overnachting in het gastenverblijf bij mijn dijkhuisje. Een paar dagen in de nabijheid van de IJssel,  desgewenst inclusief een uurtje individuele training/coaching en/of een Soul Body Fusion-sessie) en benodigde materialen (vanaf € 1500 voor drie dagen). Een verblijf met twee personen (je huidige of toekomstige collega bv.) kan ook (prijs in overleg). Je tekent dan in op een meerdaagse RE-training en blijft vervolgens enkele dagen langer. Desgewenst kan het ook voorafgaand als je een specifieke coachvraag hebt. Op mijn bedrijfspagina www.JettyOosterman.nl staat meer informatie over mijn coaching. O.a. van twin flames, souldoula’s of via het programma HEEL JE LEVEN.

Mocht je na deze kennismaking met het werk van een levenseinde- of souldoula besluiten om daar daadwerkelijk mee naar buiten te treden, dan kan dat in principe via een soort PLUSPAKKET  als vervolg. Maar: Ook dit is nog in ontwikkeling!!! Dat zal gezamenlijk invulling gaan krijgen middels terugkomdagen. Zo kun je meeliften op de gezamenlijke PR door bv. naar buiten te treden via een andere (nog te activeren) website van de levenseindedoula’s. (www.levenseindedoula.com). Daarop komt naast informatie ook een kaartje waarop jij je zichtbaar mag maken als doula. Jouw bedrijf kun je daar onder de aandacht brengen, op de manier die voor jou past. Je mag gebruik maken van gezamenlijke flyers. We gaan werken aan certificering, deskundigheidsbevordering, kwaliteitsbewaking, etc. Maar ook de onderlinge verbinding is van groot belang. Dit gedeelte gaat verzorgd worden door onszelf in samenwerking met anderen. Ik ben in verbinding met mensen die ook trainingen aanbieden op dit terrein en vindt het belangrijk om onze krachten en expertise te bundelen om het beroep goed op de kaart te krijgen. Dit is nog in ontwikkeling. Ik vind het wel heel passend bij de nieuwe tijd: wij overstijgen als levenseindedoula’s de dualiteitsgedachte en zien elkaar niet als concurrenten maar als samenwerkingspartners. Uiteraard hangt hier een apart prijskaartje uit en zit het niet besloten in de RE-training. Daarin maak je vooral kennis met de inhoud van dit beroep en duik je zelf, samen met ons, in je eigen proces en ontwikkeling.

Op de pagina over de Souldoula staan wat reviews van mensen die de eerste 5-daagse hebben meegemaakt.

  • Grotere groepen en/of trainingen voor instellingen/bedrijven kunnen eveneens in overleg worden opgezet. Prijs afhankelijk van groepsgrootte, locatie en invulling in overleg.

Locatie voor een dagje onderduiken bij jezelf en bij mij in Terwolde, al of niet in combinatie met andere zaken.

Voor persoonlijke coaching, ook telefonisch, geldt een uurtarief van € 65,–. Ik bied ook een opvang, waarbij je een of meerdere dagen kunt onderduiken bij jezelf en een beetje bij mij. Desgewenst met overnachting. Om te werken aan je zielsmissie, aan je (twin flame-)processen of waar jij specifiek behoefte aan hebt. (Zie ook pagina Onderduiken bij jezelf, bij mij in Terwolde?).

NB. dit is dus niet de locatie voor de RE-TRAINING; die is op de Heicohoeve in Zutphen. Je kunt er ook met een camper naar toe.

                                 

 

 

Aanmelden? klik op de button AANMELDEN.

Jetty Oosterman (voorheen Kuiper) staat ingeschreven als geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs