Opties en kosten

 1. Twee aaneengesloten dagen RE-training in een kleine groep in Terwolde. Vooraf ontvang je het PDF, zodat je je uitgebreid kunt inlezen over wat een levenseindedoula is, in mijn optiek. In de RE-training gaan we daar dieper op in, o.a. aan de hand van je vragen. Je kunt meestal ook leren van de andere deelnemers, omdat blijkt dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Je ervaart wat retraite-elementen  en de workshop hand- en voetmassage/aromatherapie zit hierbij inbegrepen. We proberen tijd in te ruimen voor een demonstratie voetwassing. Ook maak je kennis met het proces van Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer van Jonette Crowley. Verder krijg je veel materialen, waaronder de prachtige kaartendeck de Zielsrouteplanner en de informatiegids Jouw laatste levensfase.  Deze optie kost € 495,–DATA: De volgende RE-trainingen staan voor de eerste helft van 2022 gepland op: 9 en 10 april, 21 en 22 mei, 18 en 19 juni. Bij voldoende belangstelling (min. 3 personen) gaan ze door. Laat me maar weten als je interesse hebt, ook als je je al hebt aangemeld.  Een simpele catering is inclusief. Mocht je ook willen overnachten, dan komen daar nog kosten bij. Overnachting in principe 50 euro per nacht. Je kunt dit uiteraard ook zelf op een andere manier regelen.
 2. De individuele variant: Heb je behoefte aan een week verdieping en verstilling? Of zijn er nog persoonlijke issues waar je nog ana mag werken? Zoek je een paar dagen tot een week waarin je in alle rust en met volle aandacht kunt werken aan de opdrachten? Geef jezelf dan een verblijf cadeau in het vakantiehuis of in het gastenverblijf bij mijn dijkhuisje. Eén week in de nabijheid van de IJssel,  inclusief individuele training/coaching en alle materialen (vanaf € 750). Een verblijf met twee personen (je huidige of toekomstige collega bv.) kan ook (prijs in overleg). Je tekent dan in op een driedaagse RE-training en blijft vervolgens enkele dagen langer. Desgewenst kan het ook voorafgaand als je een specifieke coachvraag hebt, maar dan kun je niet werken aan de opdrachten voor het vervolg (PLUS-pakket).

Mocht je na deze kennismaking met het werk van een levenseindedoula besluiten om daar daadwerkelijk mee naar buiten te treden, dan kan dat in principe via een PLUS-PAKKET als vervolg. Zo kun je meeliften op de gezamenlijke PR door bv. naar buiten te treden via een andere website van de levenseindedoula’s. Je mag gebruik maken van gezamenlijke flyers. Certificering, deskundigheidsbevordering, kwaliteitsbewaking. Dat gedeelte wordt verzorgd door anderen. Dit is nog in ontwikkeling. Uiteraard hangt hier een apart prijskaartje uit en zit het niet besloten in de RE-training. Daarin maak je vooral kennis met de inhoud van je beroep en duik je zelf, samen met ons, in de vraag of dit iets zou kunnen zijn wat goed aansluit bij jouw ontwikkeling en levensmissie.

 

 • Naast bovenstaande opties kan er in samenspraak een individueel traject op maat samen gesteld worden. 
 • Grotere groepen en/of trainingen voor instellingen/bedrijven kunnen eveneens in overleg worden opgezet, na het Coronatijdperk. Prijs afhankelijk van groepsgrootte, locatie en invulling in overleg.

 

Materialen die je ontvangt als je kiest voor de RE-training (naast PDF “de Levenseindegids”) zijn de informatiegids “de laatste levensfase), het Kaartendeck de Zielsrouteplanner, boek “Met het hoofd in de wolken en de voeten in de klei”.

Wil je daadwerkelijk naar buiten treden als ambiteuze Levenseindedoula, dit beroep profileren, het certificaat ontvangen en een vermelding op deze website, dan kun je kiezen voor een soort PLUS-pakket.

Dat bestaat uit o.a. :

 • een certificaat. Dit certificaat zegt niets over de mate van geschiktheid; het is een bewijs van deelname aan de RE-training en het inleveren van opdrachten.
 • in een jaar minimaal twee terugkom-/inspiratiedagen op locatie met keuze-workshops waaronder
 • workshops over het proces om het beroep onder de aandacht te brengen. Na de training staan je klanten niet als vanzelf op je stoep. Je zult hard aan de slag moeten met zichtbaarheid, marketing en meer zaken die nu eenmaal horen bij het ondernemerschap. Als lesmateriaal heb je al het E-book van Annemieke Tissink van PUURST ontvangen;
 • workshop over de Zielsrouteplanner door Gerda Duin van Vrouw & Verbinding
 • nader te bepalen onderwerpen/workshops (eigen inbreng en voorstellen wordt op prijs gesteld)
 • regelmatig online contact bv. via een besloten Facebookgroep of mail
 • regelmatig een nieuwe update van de bijgewerkte Levenseindegids
 • tegen betaling je eigen flyers en visitekaartjes bestellen met het logo van de blauwe vlinder
 • t.z.t. een exemplaar van het promotieboekje “Het levenseinde en de levenseindedoula” met mogelijkheid tot het aanschaffen van extra exemplaren tegen gereduceerd tarief.
 • een jaar lang vermelding op de nog te ontwikkelen websites www.levenseindedoula.com / end-of-life-doula.nl
 • Evt. ook extra exemplaren van de informatiegids “De laatste levensfase” voor je klanten met korting.
 • een mooi speldje van de blauwe vlinder als logo/symbool van de levenseindedoula.    foto logo Rinus Oosterman
 •                                      

De trainingslocaties zijn ook apart te huren, voor jouw workshop of relaxmoment. www.DroomBuitenhuis,nl

Aanmelden? klik op de button AANMELDEN.

Jetty Kuiper-Oosterman staat ingeschreven als geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs