• Opties en kosten

 

Voor alle variaties geldt:

Als je informatie vraagt, verwijs ik je allereerst naar deze website. Hier vindt je uitgebreide informatie. Als je dan nog vragen hebt of interesse, bellen we met elkaar. Reken op een uitgebreid gesprek, waarbij ik ook graag wat meer hoor over jou en je achtergrond en verlangens. Als het wederzijds klikt kun je je aanmelden. Je ontvangt dan een factuur. Na betaling ontvang je het PDF, zodat je je uitgebreid kunt inlezen over wat een levenseindedoula is, in mijn optiek. In de RE-training gaan we daar dieper op in, o.a. aan de hand van je vragen. Je kunt meestal ook leren van de andere deelnemers, omdat blijkt dat er al veel kennis en ervaring aanwezig is. Je ervaart behoorlijk wat retraite-elementen  en kennis en het zelf ervaren van een hand- en voetmassage en het geven en ontvangen van een voetwassing zit hierbij inbegrepen. Je maakt kennis met esoterische olie en sprays. Het werken met Godinnen heeft een grote plek. Ook maak je kennis met het proces van Soul Body Fusion®, het ontbrekende stuk voor healing en meer van Jonette Crowley via een Soul Body Fusion-practionersdag. Je krijgt dan een certificaat en mag vervolgens zelf 1-op-1-sessies gaan geven. Verder krijg je veel materialen, waaronder de prachtige kaartendeck de Zielsrouteplanner t.w.v. € 50,–, de informatiegids Jouw laatste levensfase en mijn eerste eigen boek “Met het hoofd in de wolken en de voeten in de klei”.  Bij voldoende belangstelling (min. 4 personen) gaan ze door. (lees zeker nog even “Wat je wel en niet kunt verwachten”)

 1. Vijf aaneengesloten dagen in Terwolde. Een van deze vijf dagen staat ingepland voor een Soul Body Practionersdag. Voor deze dag kunnen evt. extra mensen inschrijven. Prijs voor een losse practionersdag incl. certificaat is € 179,–. Nu inclusief bij deze RE-training.
 2. VOLGENDE OPTIE van  woensdag 4 oktober tot zondag 8 oktober 2023.                                                                                                                                Bij meer aanmeldingen dan plekken zal er wellicht nog een andere optie bijkomen.
 3. De prijs voor de volledige training is € 995,–.
 4. Je krijgt tijdens deze boeiende 5 daagse een heel pakket aan leuke, interessante zaken uitgereikt.
 5. Mocht je ook willen overnachten, dan komen daar nog kosten. Op het terrein van Grapendaal, een kilometer verderop staan huisjes die te huur zijn. Wees er dan wel snel bij! Ook kun je er kamperen met tent of camper. In de buurt zijn B en B’s. En uiteraard kun je op het terrein van vakantiepark de Scherpenhof een plek regelen. Ook zijn er verschillende B en B’s in de landelijke omgeving.
 6. Ook de catering, uitgezonderd de lunch en koffie/thee overdag, is niet inbegrepen. Evt. kun je samen koken met anderen, als je een huisje neemt. Je kunt dit uiteraard ook zelf regelen.
 7. Bij voldoende vraag: Losse dagen RE-training bij Kleur in Apeldoorn. Waarschijnlijk op een zaterdag. Prijs hetzelfde als boven. Hier komen echter geen overnachtingskosten of catering bij.
 8. De individuele variant: Heb je behoefte aan een week verdieping en verstilling? Of zijn er nog persoonlijke issues waar je nog aan mag werken? Zoek je een paar dagen tot een week waarin je in alle rust en met volle aandacht kunt werken aan de opdrachten? Geef jezelf dan een verblijf cadeau in het vakantiehuis of in het gastenverblijf bij mijn dijkhuisje. Eeen paar dagen tot een week in de nabijheid van de IJssel,  inclusief individuele training/coaching en benodigde materialen (vanaf € 1250). Een verblijf met twee personen (je huidige of toekomstige collega bv.) kan ook (prijs in overleg). Je tekent dan in op een meerdaagse RE-training en blijft vervolgens enkele dagen langer. Desgewenst kan het ook voorafgaand als je een specifieke coachvraag hebt. Op mijn bedrijfspagina www.JettyOosterman.nl staat meer informatie over mijn coaching. O.a. van twin flames, souldoula’s of via het programma HEEL JE LEVEN.

Mocht je na deze kennismaking met het werk van een levenseindedoula besluiten om daar daadwerkelijk mee naar buiten te treden, dan kan dat in principe via een soort PLUSPAKKET  als vervolg. Maar: Dit is nog innontwikkeling!!! Zo kun je meeliften op de gezamenlijke PR door bv. naar buiten te treden via een andere (nog te activeren) website van de levenseindedoula’s. (www.levenseindedoula.com). Daarop komt naast informatie ook een kaartje waarop jij je zichtbaar mag maken als doula. Jouw bedrijf kun je daar onder de aandacht brengen, op de manier die voor jou past. Je mag gebruik maken van gezamenlijke flyers. We gaan werken aan certificering, deskundigheidsbevordering, kwaliteitsbewaking, etc. Maar ook de onderlinge verbinding is van groot belang. Dit gedeelte gaat verzorgd worden door onszelf in samenwerking met anderen. Ik ben in verbinding met mensen die ook trainingen aanbieden op dit terrein en vindt het belangrijk om onze krachten en expertise te bundelen om het beroep goed op de kaart te krijgen. Dit is nog in ontwikkeling. Ik vind het wel heel passend bij de nieuwe tijd: wij overstijgen als levenseindedoula’s de dualiteitsgedachte en zien elkaar niet als concurrenten maar als samenwerkingspartners. Uiteraard hangt hier een apart prijskaartje uit en zit het niet besloten in de RE-training. Daarin maak je vooral kennis met de inhoud van dit beroep en duik je zelf, samen met ons, in je eigen proces en ontwikkeling.

Op de pagina over de Souldoula staan wat reviews van mensen die de eerste 5-daagse hebben meegemaakt.

 

 • Naast bovenstaande opties kan er in samenspraak een individueel traject op maat samen gesteld worden, bijvoorbeeld als jij met wat vriendinnen of collega’s iets op wilt gaan zetten in deze richting.
 • Grotere groepen en/of trainingen voor instellingen/bedrijven kunnen eveneens in overleg worden opgezet. Prijs afhankelijk van groepsgrootte, locatie en invulling in overleg.

 

Materialen die je ontvangt als je kiest voor de RE-training (naast PDF “de Levenseindegids”) zijn de informatiegids “de laatste levensfase), het Kaartendeck de Zielsrouteplanner, boek “Met het hoofd in de wolken en de voeten in de klei”. Evt. certificaat na dagworkshop practioner Soul Body Fusion®.

Wil je daadwerkelijk naar buiten treden als ambiteuze Levenseindedoula, dit beroep profileren, het certificaat ontvangen en een vermelding op deze website, dan kun je kiezen voor een soort PLUS-pakket. Hierboven heb ik daar al wat over uitgelegd. 

Dat traject in ontwikkeling kan gaan bestaan uit o.a. :

 • een certificaat. Dit certificaat zegt niets over de mate van geschiktheid; het is een bewijs van deelname aan de RE-training en het inleveren van opdrachten.
 • in een jaar minimaal twee terugkom-/inspiratiedagen op locatie met keuze-workshops waaronder
 • workshops over het proces om het beroep onder de aandacht te brengen. Na de training staan je klanten niet als vanzelf op je stoep. Je zult hard aan de slag moeten met zichtbaarheid, marketing en meer zaken die nu eenmaal horen bij het ondernemerschap. Als lesmateriaal heb je al het E-book van Annemieke Tissink van PUURST ontvangen;
 • workshop over de Zielsrouteplanner door Gerda Duin van Vrouw & Verbinding
 • nader te bepalen onderwerpen/workshops (eigen inbreng en voorstellen wordt op prijs gesteld)
 • regelmatig online contact bv. via een besloten Facebookgroep of mail
 • regelmatig een nieuwe update van de bijgewerkte Levenseindegids
 • tegen betaling je eigen flyers en visitekaartjes bestellen met het logo van de blauwe vlinder en algemene flyers
 • t.z.t. een exemplaar van het promotieboekje “Het levenseinde en de levenseindedoula” met mogelijkheid tot het aanschaffen van extra exemplaren tegen gereduceerd tarief.
 • een jaar lang vermelding op de nog te ontwikkelen websites www.levenseindedoula.com / end-of-life-doula.nl
 • evt. ook extra exemplaren van de informatiegids “De laatste levensfase” of olie, edelstenen etc. voor je klanten met korting.
 • een mooi speldje van de blauwe vlinder als logo/symbool van de levenseindedoula.    foto logo Rinus Oosterman
 •                                      

De trainingslocaties zijn ook apart te huren, voor jouw workshop of relaxmoment. www.DroomBuitenhuis,nl

Aanmelden? klik op de button AANMELDEN.

Jetty Kuiper-Oosterman staat ingeschreven als geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs