Soul Body Fusion® toepassen na de workshop zorgt voor een optimale balans van ziel, lichaam en geest én verhoogt zowel jouw als het collectieve bewustzijnsniveau. Daarom levert Soul Body Fusion® leren toepassen zo’n belangrijke bijdrage aan deze tijd van ‘ontwaken’.

Soul Body Fusion ® is een door Jonette Crowley ontwikkeld proces om het lichaam en de ziel te laten versmelten. In haar boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” beschrijft ze uitgebreid over het gelijknamige proces en het ontstaan ervan. Op haar website www.JonetteCrowley.com staat ook veel informatie.

Sommige mensen voelen zich niet helemaal geaard of hebben behoefte aan meer energie of een betere gezondheid. Stel je eens voor hoe het leven er uit ziet als je je meer verbonden kunt voelen met je lichaam? Op een simpele manier kun je meer flow, energie, overvloed, rust, liefde, vreugde, vrede ervaren in jouw leven. Daar kun je natuurlijk aan werken op verschillende manieren, maar Soul Body Fusion is een uiterst simpele en effectieve tool. Door er over te lezen, start je het proces al. Door wat sessies te volgen wordt het al sterker en door zelf deel te nemen aan de Soul Body Fusion-practionersworkshop geef je jezelf en de wereld een mooi kado! Je kanaal naar licht en liefde opent zich steeds meer. Dit groeiproces is ongelimiteerd, oneindig en onomkeerbaar. In 3 sessies van 2 x 10 minuten, die je aan jezelf en anderen kunt geven, ervaren mensen dat er meer heelheid ontstaat, meer licht in hun leven komt. En wat hebben veel mensen daar momenteel een waanzinnige behoefte aan! Na deze dag (van ca. 9.30 – 17.00 uur) krijg je een certificaat en mag je dit werk toepassen in jouw leven en dat van de mensen om je heen. Je mag 1-op-1-sessies geven aan kinderen, dieren en volwassenen, ook beroepsmatig! Je kunt zelfs, tegen betaling, een vermelding aanvragen op de website www.SoulBodyFusion.nl, zodat mensen die op zoek zijn naar een SBF-practioner jou ook kunnen vinden.

De practionersdag is optioneel onderdeel van de RE-training voor Levenseindedoula’s en Souldoula’s , omdat het daar ontzettend goed bij past. Iedereen maakt er even kennis mee middels een demonstratie en ondergaat en geeft zelf een sessie.  Wie dat wil kan via het keuze-programma kiezen voor de dagworkshop en het certificaat.

Jonette roept ons op om los te komen van het medische gedachtengoed waarin een diagnose een persoon verandert in een patiënt en de patiënt vervolgens op een behandelings-lopende band wordt gezet. “Vanaf dat punt wordt alle persoonlijke macht langzaam maar zeker overgedragen aan de specialisten, de doktoren, medicijnen en procedures. Werkelijke en blijvende healing moet komen uit je eigen kracht, die natuurlijk de kracht van je hogere zelf bevat. De eenvoud van Soul Body Fusion® respecteert dat. Nu suggereren we natuurlijk geenszins dat je iemand kunt genezen! Sowieso scheppen we geen enkele verwachting over de effecten. De kracht voor healing en transcendentie is altijd van jezelf. Volgens Mark, haar gids geloven mensen die geloven in afgescheidenheid, dat de één niet in orde is en de ander nodig heeft om dat te verhelpen. In onze 3D-wereld werkt dat zo, maar in hogere dimensies is dat onjuist. In de hogere werelden, waar we naar toegroeien momenteel is er uitsluitend sprake van gelijkheid. Healer/healer en niet langer healer en gehealde.

Je kunt veel lezen over Soul  Body Fusion; ik kan je er veel over vertellen, maar uiteindelijk is het vooral een kwestie van het zelf ERVAREN en DOEN! Het liefst iedere dag een paar minuten je aandacht richten op je lichaam. Meer is het niet, maar als je daar de dag mee begint, zul je je leven en de wereld anders ervaren. Moeitelozer, vreugdevoller. Het moeilijkste aan Soul Body Fusion is te accepteren dat het zo eenvoudig is. Daar vindt ons ego al snel iets van. Ik zal je eerlijk opbiechten dat ik nog niet zo lang geleden hard moest lachen om iets als “reiki op afstand”. Het is juist door een groter bewustzijn dat het me nu beter lukt om oude overtuigingen en patronen te doorbreken. Soul Body Fusion versterkt dit bewustzijn enorm! Zo kom ik steeds dichter bij mezelf en wie ik diep van binnen ben en vooral wil zijn. Zonder alle door mijzelf en (voorouderlijke) anderen opgelegde beperkingen.

De invulling van een practionersdag is grotendeels gelijk, ongeacht waar je die volgt. Toch is er enige ruimte voor eigen invulling. Omdat ik zelf erg onder de indruk ben van de rol van Godin Ashtatara hierbij krijgt die van mij duidelijk haar plek in deze dagworkshop tot Soul Body Fusion-practioner

Soul Body Fusion® is een simpel proces dat meer goddelijkheid in je cellen brengt. Je kunt ook zeggen: Soul Body Fusion is je lichaam en ziel op een lijn brengen. Of nog simpeler: Soul Body Fusion is niks anders dan tegen je ziel vertellen waar de sleutel van je eigen huisje ligt.

Wat is het verschil tussen een sessie en de workshop? In de practionersworkshop leer je hoe je jezelf en anderen een sessie kan geven als facilitator. In een sessie ben je de ontvanger. Bij een Soul Body Fusion-sessie zit je tegenover de facilitator met je handen open op je schoot. De facilitator legt zijn of haar vingers over de jouwe. Er wordt een intentie uitgesproken en jij richt je met je aandacht op je lichaam. Een sessie duurt 2 x 10 minuten, met tussendoor een korte break. Je wordt ondergedompeld in een veld dat je naar een hogere trilling brengt. De energie van je hoger bewustzijn (vaak je ziel genoemd) komt daardoor beter in je lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanningen beter losgelaten kunnen worden en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Je lichaam en ziel kunnen beter in balans komen. Wat mensen tijdens een sessie ervaren, verschilt heel erg per persoon. Ook kan het steeds anders worden ervaren. Van bijna niets (wat niet betekent dat er niets gebeurd) tot allerlei fysieke ervaringen. Om het proces effectief in te zetten wordt geadviseerd om 3 sessies achter elkaar te plannen in een tijdsbestek van 21 dagen. Met een collega ben ik bezig met de ontwikkeling van een 21-dagen challenge, waar je naast de sessies ook nog op andere manieren (via filmpjes, mailtjes etc.) wordt ondersteund. Soul Body Fusion: op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten, stress en trauma’s worden losgelaten, kun je je beter geaard voelen in je lijf en kan een gevoel van groter geluk en dankbaarheid worden ervaren.

Ik heb Soul Body Fusion in mijn RE-trainingen voor Levenseindedoula’s en Souldoula’s  opgenomen  waardevolle tool. Ik vind het een tool die ook in de laatste levensfase van iemand of zijn of haar naasten van grote waarde kan zijn. Maar ook voor iemand in een twinflame-connectie en/of spirituele groepiprocessen. Sla jij op op de souldoula, of twinflames, kies dan zeker voor de volledige dag. Je krijgt dan alle kennis en informatie en een certificaat.

Je kunt bij mij evt. ook terecht voor sessies of ik kan je doorverwijzen naar een door mij getrainde practioner:

Aanbevolen wordt om minimaal 3 sessies achtereen te boeken om het proces in gang te zetten. Na de eerste sessie in principe een week later en vervolgens nog weer twee weken daarna.

  • 3 Soul Body Fusion-sessies op afstand (na telefonisch contact) prijs € 88,–
  • 3 sessies online (via ZOOM of telefonisch) prijs € 99,–
  • 3 sessies live van ca. een half uur (bij mij in Terwolde) € 129,–
  • Desgewenst aangevuld met extra coaching op een door jou ingebracht onderwerp (uurprijs 59,–)

Daarnaast kun je terecht bij mij om het zelf te mogen geven als practioner, los van de RE-training. Ik ben dus ook Soul Body Fusion-teacher. Bv.

  • Een practionersdag met een door jou samengesteld groepje; evt. in jouw omgeving. Eveneens € 179,– per persoon, tenzij jullie het niet beroepsmatig gaan inzetten; dan wordt de prijs wat lager. Afhankelijk van het aantal deelnemers kun jij als “gastheer/-vrouw” en aanleveraar van de deelnemers van mij een korting krijgen. Neem voor deze laatste optie even contact met me op. Tel. 06-29403849
  • De practioners-workshop incl. certificering. Prijs € 179,- Datum op aanvraag mogelijk.
  • Data voor de RE-training voor Levenseindedoula’s, waar deze dag een onderdeel van is, staan onder het kopje Opties en kosten. Evt. kan er aangeschoven worden. Als je die RE-training in het verleden al eens hebt gevolgd, verlaag ik de prijs naar € 129,–. Losse inschrijving is € 179,–.

Het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” is tijdens de practionersdag bij mij in te zien. Je kunt het natuurlijk ook zelf bestellen en al lezen voor je deelneemt. Dat is mij heel goed bevallen, maar is geen voorwaarde voor deelname. Uitgeverij Hajefa. ISBN 9 789077 677506

In het boek “De adelaar en de condor” beschrijft Jonette hoe het allemaal is ontstaan; je maakt daarin kennis met haar gidsen Mark en Whote Eagle en met haar tweelingziel Mallku. Het heeft mij aangezet om me verdr te verdiepen in SBF.

Via deze link kom je op een artikel uit Paravisie: https://www.soulbodyfusion.nl/wp-content/uploads/2021/09/06_ParaVisie_2021_SoulBodyF.pdf

Soul Body Fusion® is een geregistreerd handelsmerk van Jonette Crowley.

Meer informatie: www.SoulBodyFusion.com/www.JonetteCrowley.com

Na mijn teachersopleiding heb ik kort wat ingesproken voor onderstaand filmpje: (voor degene die mij niet kent: ik ben nr. 2)