Wat houdt een sessie in?

In de practionersworkshop leer je hoe je jezelf en anderen een sessie kan geven als facilitator. In een sessie ben je de ontvanger. Na een sessie komt er een proces op gang. Aanbevolen is om dit nog drie keer te herhalen in een tijdsbestek van 21 dagen. Als je kiest voor de practionersdag ontvang je ook drie sessies (eentje op de dag zelf; de 2e een week later en de 3e weer twee weken later, dus bv. op 1, 8 en 22 mei). De laatste twee keer kun je zelf inplannen met een maatje dat je op de dag krijgt toegewezen. Het is fijn als jullie je ervaringen terugkoppelt aan de groep.

Wat houdt een sessie in? 

Bij een Soul Body Fusion®-sessie zit je tegenover de facilitator met je handen open op je schoot. Je hebt je ogen gesloten of open, wat jij wilt. De facilitator legt zijn of haar vingers over de jouwe. Er wordt een intentie uitgesproken en jij richt je met je aandacht op je lichaam. Het is nadrukkelijk geen meditatie. Je blijft met je aandacht bij je lichaam en de facilitator zal je daarom af en toe even vragen wat je ervaart in je lijf.

Een sessie duurt 2 x 10 minuten, met tussendoor een korte break. Je wordt ondergedompeld in een veld dat je naar een hogere trilling brengt. De energie van je hoger bewustzijn (vaak je ziel genoemd) komt daardoor beter in je lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanningen beter losgelaten kunnen worden en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Je lichaam en ziel kunnen beter in balans komen. Wat mensen tijdens een sessie ervaren, verschilt heel erg per persoon. Dat kan gaan van lichte tintelingen, tot fysiek lichaamsdelen voelen. Ook kan het steeds anders worden ervaren. Sommige mensen ervaren weinig tot niets op het moment zelf, maar dat betekent niet dat er niets gebeurd. De ziel heeft de leiding. Alles is goed; je mag je er gewoon aan overgeven.

Je kunt veel lezen over Soul Body Fusion®; ik kan je er veel over vertellen, maar uiteindelijk is het vooral een kwestie van het zelf ERVAREN en DOEN! Het liefst iedere dag een paar minuten je aandacht richten op je lichaam. Meer is het niet, maar als je daar de dag mee begint, zul je je leven en de wereld anders ervaren. Moeitelozer, vreugdevoller. Het moeilijkste aan Soul Body Fusion  ®  is te accepteren dat het zo eenvoudig is. Daar vindt ons ego al snel iets van. Ik zal je eerlijk opbiechten dat ik nog niet zo lang geleden hard moest lachen om iets als “reiki op afstand”. Het is juist door een groter bewustzijn dat het me nu beter lukt om oude overtuigingen en patronen te doorbreken. Soul Body Fusion ® versterkt dit bewustzijn enorm! Zo kom ik steeds dichter bij mezelf en wie ik diep van binnen ben en vooral wil zijn. Zonder alle door mijzelf en (voorouderlijke) anderen opgelegde beperkingen.