Ondersteuning/coaching voor Twin Flames.

Zit jij in een Twin Flameproces en heeft dat nogal een impact op jouw leven, dan zal mijn schriftelijke informatie (in PDF-boekvorm) je enorm kunnen ondersteunen in jouw soms wat tumulteuze processen. Naast de boeken bied ik je coaching aan (minimaal 2 x 1 uur) op dat specifieke onderdeel. Je kunt uiteraard dan ook je vragen stellen die zijn bovengekomen  n.a.v. de boeken/de PDF’s. Mijn lesmateriaal voor Souldoula’s wordt jouw leesmateriaal! Lees ook de pagina met informatie voor de Souldoula’s maar even. Je kunt deze optie zien als ondersteuning op je eigen pad of inzetten als vrijwilligerswerk. Er is geen persoonlijke ondersteuning c.q. ruimte voor verdiepende vragen. Daarvoor en voor het beroepsmatige inzetten van het geleerde, zijn andere opties beschikbaar. Kijk bij het totaaloverzicht van het aanbod, opties en kosten.

Als jij in een Twin Flameproces zit, weet je dat diep vanbinnen. Er is geen ontkennen aan. Ja, tijdelijk misschien, maar er is een leven VOOR en NA de ontmoeting met een zielsliefde op zeer diep niveau. Het schudt je hele leven op zijn kop. Je kent in het begin nog niet alle termen, processen, labels, et cetera en dat geeft veel verwarring. In je omgeving is er eigenlijk niemand die het begrijpt, want maar een klein deel van de wereldbevolking zal zoiets mee mogen maken. Ja, mogen! Want hoewel het turbulent, gekmakend en eenzaam kan zijn, is het eigenlijk het mooiste geschenk dat een mens op aarde mag ontvangen. Dat inzicht had ik al heel snel na de ontmoeting met mijn Twin en mijn missie is nu om anderen is soortgelijke processen te ondersteunen en het te bekijken vanuit een adelaarsview. Stap uit de mind en ego van angst en stap in je hart en de overweldigende liefde, die je Twin heeft geactiveerd, maar die je mag verleggen naar jezelf en naar de hele wereld. De onvoorwaardelijke liefde voor hem of haar blijft toch wel, ongeacht wat er gaande en zichtbaar is in de fysieke 3D-wereld. Je ontdekt dat er op energetisch niveau nog een totaal andere wereld bestaat, waar niet iedereen toegang tot heeft. Je mag jouw unieke proces dus zien als ‘a blessing, not a curse’. Het is als het paradijs op aarde vinden.

                 

Achtergrondinformatie en gedetailleerde beschrijving over een langdurig huwelijk en het einde daarvan en over het ontmoeten van een zeer speciale zielsliefde en een Twinflame-proces (a.h.v. boeken in PDF-vorm), in combinatie met 2 coaching-gesprekken hierover (live of via (video-) bellen). Prijs afhankelijk van het aantal gesprekken: € 666,– of meer als je behoefte hebt aan meer coaching.

Al mijn lesmateriaal begint ongeveer zo: “Deze informatie is vertrouwelijk en mag dan ook niet ongevraagd met anderen gedeeld worden. Wel nodig ik je uit door het delen van mijn processen om dieper te duiken in de jouwe. Dat kan op veel manieren, o.a. door het lezen van de stof en daarop te contempleren (het innerlijk overdenken, beschouwen van wat je tegenkomt) en te reflecteren (jezelf te bevragen en terugkijken hoe dat bij jou ging en waar je van mocht leren), maar ook door de oefeningen, meditaties et cetera te doen, die op mijn pad kwamen bijvoorbeeld, die jou aanspreken. Laat je open-minded, zonder al te veel ego en oordeel, uitnodigen en inspireren door de ervaringen en tips. Hoewel mijn verhaal is gebaseerd op ‘mijn waarheid’, geschreven vanuit mijn perceptie, heeft mijn Twin heen andere naam gekregen en de informatie over hem is wat bijgeschaafd, om zijn privacy zoveel mogelijk te beschermen!  Zoek en vind jouw waarheid!”

Voor Twinflames zijn de sites www.Twinflameonline.nl en www.Twinflameonline.be geclaimd, maar ook dat moet nog ingevuld gaan worden. Daarnaast is er sinds kort een nieuwe Facebook-pagina voor zowel het doulawerk als de TwinFlame: https://www.facebook.com/profile.php?id=61565451488318

Wil je alleen een coachgesprek, dan kan dat ook.  De kosten voor een telefonische afspraak zijn € 88,– voor een uur en € 111,– voor 1,5 uur.