Iedereen die worstelt  in zijn of haar leven en voelt dat het deels te maken heeft met de planetaire ontwikkelingen waar we als wereld inzitten, kan baat hebben bij een souldoula. Bijvoorbeeld als je een Bijna Dood Ervaring of een visioen hebt meegemaakt, een ernstige ziekte of een ongeluk, een burn out of je hebt je Twin Flame ontmoet of een andere zielsliefde, die je leven door elkaar schudt. Je kunt met dit soort ervaringen niet altijd terecht in de reguliere zorg. Twin Flame ontmoet? Je krijgt grote ogen en veel onbegrip, vaak ook van de huisarts of een andere hulpverlener. Maar jij weet dat deze ontmoeting een katalysator is geweest. Jij weet dat jouw burn out je eits meer wil vertellen dan een paar weken rust en dan weer gewoon doorgaan. Jij weet dat die Bijna Dood Ervaring je inkijkjes heeft gegeven in een leven waar je het bestaan niet  van wist, maar waar je je opeens sterk tot aangetrokken voelt. Die mystieke wereld, waarin vorige en toekomstige levens of dimensies zijn. Waar Hogere machten en krachten een steeds grotere rol gaan spelen in jouw leven. Vaak wordt je er bang van, maar steeds meer voelt het als ‘thuiskomen’. Maar in de werkelijke wereld kom je nog te vaak thuis van een koude kermis. Met een beetje pech wordt je op een bepaald moment doorverwezen naar de psychiatrie. Ook daar kennen ze vaak de term Twin Flames niet, maar ze hebben wel pilletjes. Als je die neemt, vlak je wel af en nemen die gekke gedachten van je geen ruimte meer in.

Maar jij bent niet gek: jij zit in een Twin Flame-proces of hebt een hele bijzondere ervaring mogen hebben, die je spirituele ontwaking in gang heeft gezet, Eenmaal op dat pad zie je dingen die je nog niet wist. Je ziet ook dat de wereld minder fraai geleid wordt dan je zou willen. Het kan ontzettend eenzaam voelen als je er in je eigen kring ook niet of nauwelijks over kunt praten. Je kunt zoeken naar een spiritueel coach, maar ook naar een souldoula. Zeker als die soortgelijke ervaringen als jij heeft, kan dat ontzettend helpen. Een doula werkt overstijgend en is inzetbaar waar jij dat wilt. Hij of zij biedt emotionele, sociale, spirituele maar ook praktische ondersteuning. Misschien vindt je het fijn om de doula mee te nemen als je anderen wilt uitleggen wat jouw proces is, maar je al eerder op onbegrip bent gestuit.

Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching, maar door mijn online training aan te schaffen kun je ook zelf aan de slag. ervaringen kunnen als een soort zelfcoaching iets in gang zetten, als je de bereid hebt om aan de slag te gaan  (zonodig met specifieke hulp) met innerlijke pijn, kernwonden, kindwerk, rouw en verlies, vorige levens etc.

Maar misschien voel je nu al dat deze ervaringen op jouw pad gezet zijn om anderen in de toekomst te mogen ondersteunen. In beide gevallen heb ik een aanbod voor jou, waarin ik je meeneem door mijn jarenlange levenslessen en transformatieprocessen, in de hoop dat jij daardoor aangezet en geinspireerd wordt om dieper te duiken in jezelf. Je bent het waard!!! Investeer in jezelf, werk aan zelfkennis, zelfzorg en zelfliefde en werk naar een leven in innerlijke harmonie en vrede.