Globaal programma pilot RE-training voor Levenseinde en/of SOUL-doula’s en/of twinflames van 22 – 26 april 2024

N.B. Dit programma is onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen en net als in het werk waar we voor staan tunen we in op wat zich in het moment voordoet. Flexibel meebewegen met de flow!

 

Dag 1:  Aankomst om 15.00 uur op maandag 22 april

Praktische zaken en Huishoudelijke mededelingen. Rondje voorstellen. Wie zijn wij en wie zijn jullie? Programma toelichting.  Even landen bij elkaar!

Jetty: middag en avond Aftrap met het werk als levenseinde- en/of souldoula, spaceholders, twin flames/tweelingzielen.

 

Dag 2: dinsdag 23 april: keuze uit:

Jetty: (ochtend en middag) De levenseindedoula inhoudelijk

Vandevi: Opschonen van oude, niet dienende zielecont(r)acten / Meer in contact staan met je eigen zielepad /Akasha / Chakra/aura-healing en cleaning en wat zich voordoet

Mirjam : (middag): workshop Edelstenen en Engelen-energie (middag)

Mirjam (avond) Aromatherapie en “massage” van handen/voeten en voetwassing.

Jetty: (avond)  Zelfzorg, zelfliefde en holding space

 

Dag 3: woensdag 24 april: keuze uit:

Jetty: Soul Body Fusion©-practionersdag. (incl. certificering) (hele dag)

Vandevi: de Souldoula; over  ziel/versus mind,  over LOSLATEN / VRIJLATEN. Doodgaan is de meest ultieme vorm van loslaten.

Mirjam: (middag) Creatieve zaken die je kunt inzetten als doula en voor jezelf, zoals creatief tekenen, schrijfoefening, encaustic art, edelstenen, orakelkaarten, etc.

Avondprogramma: Nader te bepalen, o.a. op basis van de wensen en vragen.

 

Dag 4: donderdag 25 april; keuze uit:

Monique (en Jetty deels): Twin Flames, het hele proces. O.a. n.a.v. de eigen processen en boeken hierover van beiden. (hele dag)

Jetty: (ochtend) Het levenseinde en het afscheid/uitvaart.

Vandevi: Satsang met Vandevi

Avondprogramma in overleg, bv.  “bonte” avond (met muziek maken, dansen, vuurtje etc.)

 

Dag 5: vrijdag 26 april vertrek uit accomodatie om 10.00 uur.

Evt. vanaf 11.00 uur in Terwolde: Uitsluitend voor enkele twinflames die dieper op hun eigen persoonlijke reis in willen gaan bieden Monique en Jetty op vrijdag in Terwolde een verdiepingsmogelijkheid.

 

Vrije keus-dagdeel:

Naast bovengenoemd aanbod, dat ter plekke nog wat kan wijzigen en kan worden aangevuld, werk je in deze RE-training ook aan space holden voor jezelf, met aanwezig zijn, met je eigen grenzen bewaken, goed voor jezelf zorgen en intunen wat jij nodig hebt op DAT moment. Daarom zijn er vrije keus-dagdelen. O.a.

  • Orakelkaarten inzetten. O.a. kaartendeck de Zielsrouteplanner / de Sleutelbewaarder of Soul Truth, self awareness-carddeck. Nav korte uitleg kaartgebruik.
  • A.h.v. opdrachten bezig zijn met je eigen proces rond eindigheid/levenseinde (Grotendeels in stilte)
  • Vision- of moodboard maken 
  • Je eigen zelfzorg-plan opstellen
  • (Geleide) meditaties
  • Contact met natuurwezens
  • Van mind naar ziel, van ego/hoofd naar hart, van IK naar WIJ
  • Luisteren naar muziek (neem je oortjes mee, zodat je anderen niet stoort)
  • Individuele coachingsessie bij een van de Co-trainers
  • Een dagdeel NIKS DOEN maar gewoon ZIJN……. 

De prijs voor de totale RE-training, d.w.z. dagelijks drie dagdelen waar je op in kunt tekenen tussen maandag 22 tot en met donderdag 26 april in Zutphen is als pilot € 1444,–. Dit is inclusief maaltijden etc, en overnachtingen in een 6-persoons tiny house.

Prijs totale pakket zonder maaltijden en overnachtingen (bv. omdat je dichtbij woont, of met een eigen camper komt) is € 1111,–

Losse dagdelen kosten € 144–. Bij het intekenen op meer dan 3 dagdelen verlaagd die prijs naar € 111,– per dagdeel.

Als je intekent op het totale pakket, krijg je daarnaast allerlei materialen zoals kaartendecks, 4 PDF-boeken, tijdschrift, (waarvan een over de levenseindedoula, drie over mijn persoonlijke processen, zoals mijn huwelijk en de afronding daarvan, een ernstige ziekte, en de ontmoeting van mijn twinflame) etc. ook een coachingssessie van ca. 15 minuten. Mocht je daarnaast nog dieper willen ingaan op je eigen vragen of processen dan kan dat door een individuele coaching- of healingssessie in te boeken bij een teamlid naar keuze voor € 99,– per uur.

Het volledige aanbod van Vandevi staat niet beschreven. Zij is wel alle dagen aanwezig en tuned als zielevroedvrouw in op wat op dat moment gevraagd wordt.

Vragen over het programma of je aanmelden voor het totale aanbod dan wel een deel daarvan kan via de mail: [email protected].

Ook kun je op dinsdag 26 maart nog naar Kleur in Apeldoorn komen; daar kun je al een beetje kennis maken met een deel van het programma en met drie trainers. Wel graag vooraf aanmelden hiervoor bij Mirjam van Wieringen, [email protected] of via een appje naar tel. 06-51519327.

Meer informatie over de locatie in Zutphen: https://www.deheicohoeve.nl/groepsaccommodatie of https://www.deheicohoeve.nl/tiny-houses